Barcuta cu legume la cuptor

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 3821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata mare
  • 1/2 ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • o ceapa mica
  • 2 ciuperci champignon mar
  • vin alb
  • o lgt sos de soia
  • cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Mirodenia
  • patrunjel tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcuta cu legume la cuptor:

Se spala vanata, se taie pe lungime in jumatate, se scobeste miezul, avand grija sa nu se rupa coaja, care se sareaza, se unge cu putin ulei si se da la cuptor, la 180 de grade, pentru 15 minute. 

In acest timp se toaca ceapa, morcovul si ardeiul, dupa care se calesc in putin ulei. Se taie cubulete mici miezul de vanata si se adauga in tigaie, impreuna cu ciupercile tocate marunt. Se stropeste totul cu vin alb si sos de soia si se lasa 15 minute pe foc mediu. Se adauga condimentele si patrunjelul tocat, se umplu cojile de vanata cu acest amestec, dupa care se rade cascaval deasupra si se dau la cuptor vreo 10 minute, pana se topeste cascavalul. 

Este un deliciu !

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcuta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir fry cu vinete si broccoli