Banuti cu pasta de branza si somon afumat

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 4479 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

01.01.2017, 18:19

Prima sosită ,prima servită ,dacă au mai rămas)

Ina 1

01.01.2017, 18:21

Mai sunt vreo 6

CameliaR 1

01.01.2017, 18:23

Ce banuti buni!

Bucataras Diana 1

01.01.2017, 18:47

As vrea si eu cativa Ina mai fa o tura si pentru noi

Ina 1

01.01.2017, 18:59

fac, fac )

MotanLaOale 1

01.01.2017, 19:50

mirela0911 1

01.01.2017, 20:08

Imi plac amandoua feluri!

Panacris 1

01.01.2017, 20:10

Rahela Velicu 1

01.01.2017, 20:45

bun!

Rocsi 1

01.01.2017, 22:58

Ce faine sunt aperitivele astea pe o masa festiva!

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 01:57

Buni!

Geanina87 1

02.01.2017, 09:17

kytz 1

02.01.2017, 10:22

miki_a 1

07.01.2017, 12:16

Frumoși și gustoși!

mihaelar63 1

31.12.2018, 00:17

Faini banuti !!!! Varianta pe repede inainte ar fi cu bake rolls !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zucchini in stil mediteranean