Banane caramelizate

de Dulceatadetrandafiri in Dulciuri, 1 Iun 2011 | 5749 vizualizari

 

La multi ani copilului din tine :) ! Te servesc (virtual) cu o portie de banane caramelizate in loc de cadou :) .

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru doua portii:
  • 3 banane
  • o lingurita de unt
  • o lingurita esenta de rom
  • zeama de la o portocala
  • 3 linguri de frisca
  • o mana de stafide 
  •  o lingura de miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane caramelizate:

Bananele decojite le tai rondele si le pui intr-o tigaie sa se rumeneasca in unt. Adaugi esenta de rom,  o lingura de miere si sucul de portocala si mai lasi sa se inmoaie feliile de banane cateva secunde, miscand din cand in cand tigaia cat sa nu se lipeasca. Poti sa amesteci usor cu o o lingura de lemn, insa ai grija sa nu zdrobesti fructul. Asezi in farfurii alaturi de frisca peste care ai presarat stafide sau seminte de dovleac. Pofta buna

Nota: Reteta inspirata din GoodFood.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita