Baghete de porc cu fulgi de porumb

de sasha in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g carne macra porc
  • 50g fulgi de porumb
  • busuioc
  • sare ulei pentru prajit
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete de porc cu fulgi de porumb:

Se spala carnea si se taie in jumate si apoi forma de baghetele . Se sterg cu un servet  , se presara busuioc si sare, se dau prin  ouale batute, apoi prin fulgii de porumb sfaramati. Se incinge o tigaie cu ulei, se prajesc cate 3/4 min pe o parte si cealalta. Se serveste pur si simplu cu ketchup sau cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete de porc cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de branza feta