Baghete de porc cu fulgi de porumb

de sasha in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2013 | 3385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g carne macra porc
  • 50g fulgi de porumb
  • busuioc
  • sare ulei pentru prajit
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete de porc cu fulgi de porumb:

Se spala carnea si se taie in jumate si apoi forma de baghetele . Se sterg cu un servet  , se presara busuioc si sare, se dau prin  ouale batute, apoi prin fulgii de porumb sfaramati. Se incinge o tigaie cu ulei, se prajesc cate 3/4 min pe o parte si cealalta. Se serveste pur si simplu cu ketchup sau cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete de porc cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Snitele rulate cu sunca si mozzarella