Baghete cu branza, ceapa si marar

de Bucataras in Piine, 11 Mai 2014 | 9921 vizualizari

 

Am pregatit niste painici aperitiv foarte gustoase, umplute cu branza, cu putina ceapa si marar.

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina alba
  • 50 g faina de secara
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de drojdie
  • 165 ml apa calduta
  • 150 g crema de branza Natur Ceva fin Cremos
  • 100 g crema de branza cu smantana Ceva fin Pufos
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar
  • sare
  • 1 ou pentru uns

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu branza, ceapa si marar:

 Am pregatit intai aluatul pentru paine.

In vasul mixerului am pus cam 150 g faina alba impreuna cu sarea si drojdia, am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat uleiul si apa calduta.

Am mixat si am adaugat si restul de faina alba si cea de secara. Daca aluatul se lipeste de maini mai adaugati putina faina.

Am lasat aluatul sa creasca si am pregatit crema de branza pentru umplutura.

Am curatat, spalat si tocat ceapa si mararul. Le-am adaugat intr-un bol, peste cele doua tipuri de branza. 

Am adaugat un praf de sare ( dupa gust) si am amestecat.

Dupa ce aluatul a crescut, am luat bucati din el, ca niste bile, pe care le-am intins, pe blatul infainat.

Pe fiecare foaie de aluat am intins cate o lingura de crema de branza, am rulat marginile peste branza, apoape unindu-le, formand niste baghete.

Din compozitia pe care am facut-o am obtinut 7 baghete, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am uns baghetele cu oul batut si am presarat chimen pe deasupra. 

Am pus tava in cuptorul incins la 220 grade cam 18 minute. Marginile baghetelor s-au desfacut putin, lasand branza la iveala.

Am mai uns o data cu ou si branza si marginile si am mai lasat la cuptor baghetele 4 minute.

Au iesit frumos rumenite si atat de bune! Va poftesc sa le incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu branza, ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval