Baclava

de Constelatialeu in Dulciuri, 18 Oct 2013 | 16423 vizualizari

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

18.10.2013, 23:42

buna rau, rau

Ela68 1

18.10.2013, 23:46

arata super!maine am si eu in plan

Constelatialeu 1

18.10.2013, 23:48

Multumesc Motane,Ela..m-au suparat foile,au fost cam proaste,dar pana la urma le-am carpit...

Ela68 1

18.10.2013, 23:52

Se mai intampla. Oricum, vor disparea foarte repede

portiadelumina 1

19.10.2013, 06:39

Din asta nu cer, că poate oi avea parte măcar de trei felii

Bya Ralu 1

19.10.2013, 07:00

e super

Aurelia 07_07 1

19.10.2013, 08:06

Ador baclavaua

simona72 1

19.10.2013, 08:26

O bunatate!! Nu am mai facut demult, iar cand am avut pofta de baclava nu am avut nuca....iar ma apuca poftele acum!!

Bunica 1

19.10.2013, 08:28

Pana n-o gust nu ma pronuntEste un desert preferat.

alilianaa 1

19.10.2013, 08:30

si mie imi place...

Lia_ 1

19.10.2013, 08:41

like pe fuga

Panacris 1

19.10.2013, 08:54

Ina 1

19.10.2013, 09:00

bunaaa

Dea_Dea 1

19.10.2013, 09:24

leoaico dar ce te-ai mai gospodarit!! Arata minunat

- Andreea - 1

19.10.2013, 09:25

Constelatialeu 1

19.10.2013, 09:45

Dea,m-am ca am si eu un sarbatorit..

adry88 1

19.10.2013, 11:20

place foarte mult

Cris2711 1

19.10.2013, 11:47

imi place

Lau 1

19.10.2013, 13:42

ce pofta mi-ai facut

ralu_ca 1

19.10.2013, 14:56

Lavinia 1

19.10.2013, 19:28

Ce buna e

Rocsi 1

19.10.2013, 22:14

Super

laura_n 1

20.10.2013, 14:04

tare buna mai este

diaconta 1

21.10.2013, 16:12

pentru mine-i prea dulce

Constelatialeu 1

21.10.2013, 16:57

E cam dulce Die,dar n-ar mai fi baclava daca nu-i dulce...ce-i drept nu poti sa mananci multa...

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baclava