reteta este a domnului motan. bine, mi-am pus oleac si eu amprenta ca doar nu m-am putut abtine:))
curatam minunea de dovleac si o dam pe razatoarea mica la fel procedam si cu merele.amestecam merele cu dovleacul si zaharul,zaharul vanilinat si sucul de la lamiie .untul se pune la foc intr-o oala destul de maricica peste care adaugam amestecul de dovleac .punem capacul si mai mestecam din cind in cind ,va fierbe in suc propriu nu adaugam apa.cind este fiert adaugam o lingura de scortisoara.dam compozitia la racorit
intre timp facem aluatul din ingredientele de mai sus si il impartim in doua din care facem 2 foi.se pune prima foaie in tava(este tava de unica folosinta este mult mai mica decit tava de la cuptor)punem dovleacul caldut si foaia a doua.dam la cuptor 175 grade cam 20 -25 minute.lasam la racorit apoi pudram cu zahar vanilinat .excelenta!!!