Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde

de madi_marin in Pui, 7 Apr 2010 | 6337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • 200 g smantana
  • 4 catei de usturoi
  • 3 fire de usturoi verde
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde:

Aripioarele se curata, se spala  si apoi se sterg bine cu un prosop de hartie. Se ung cu ulei si se presara cu condimente. Se infig la rand pe tapusa rostisorului si se pun in cuptorul incins dinainte .  Dedesubtul lor se pune tava de la aragaz pe jumatate plina cu un amestec de apa si vin. Se mai uda cu acest amestec din cand in cand pana s-au rumenit, asta insemnand cam o ora si jumatate.

Pentru sos: se rade usturoiul pe razatoarea cu ochiuri mici si se freaca cu sare si ulei pana se obtine o maioneza. Se pun apoi smantana si usturoiul verde tocat marunt.

Aripioarele calde se servesc cu sosul de smantana cu usturoi si eventual cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare rotisate cu sos de smantana si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pui si ciuperci