Improvizatie de moment, extrem de gustoasa, inspirata de Miha si Oana!:)
Aripioarele curatate le-am aseazat intr-o tava (sau vas yenna), le-am stropit cu putin ulei de masline si 2-3 linguri de suc de rosii, am presarat cimbru, sare, piper si dafin.
Ceapa si gogosarul le-am cubulete mici. Le-am pus peste aripioare, apoi am pus si maslinele, am stropit cu vinul alb si am pus tava cu capac, in cuptorul incins, circa 40 minute. cnad sunt aproape gata, am adaugat sosul format din sucul de rosii cu usturoi, mixat bine.
Cartofi picanti la cuptor: cartofii i-am taiat in sferturi, i-am pus intr-un castron, am adaugat uleiul de masline, cimbrul, usturoiul pisat, boiaua si pesmetul, am amestecat bine casa se lipeasca aceasta compozitie de fiecare cartof, apoi i-am pus intr-o tava unsa cu ulei de masline si i-am pus la cuptor, circa 30 min, verificandu-i din cand in cand cu o scobitoare.