Aripioare picante la gratar

de MonaMimi in Pui, 4 Iun 2012 | 4558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripi de pui
  • 200 g fulgi de porumb pisati
  • 50 g pesmet
  • boia de ardei iute
  • 1 lingurita de chilli
  • sare piper dupa gust
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante la gratar:

Amestecam bine fulgii de porumb cu pesmet, boia ,chilli, sare si  piper. Aripile le spalam bine apoi le taiem varfurile, le trecem prin ou, apoi prin amestecul de fulgi si le asezam pe gratarul de la aragaz. Le punem 20-25 minute la cuptor incins. Servim cu cartofi pai si sos de smantana amestecat cu 1 lingurita de praf de usturoi si verdeata dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare la gratar