Aripioare pane la cuptor

de Oana in Pui, 6 Dec 2009 | 15203 vizualizari

 

Dupa snitele la cuptor si chiftelute la cuptor, am facut azi aripioare pane la cuptor, absolut delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura cu lapte
  • sare
  • piper
  • boia dulce/picant
  • marar uscat
  • pesmet
  • 50 g unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane la cuptor:

Aripioarele se spala si se taie pe jumatate. Apoi se usuca pe un prosop de hartie.

Oul se bate si se amesteca cu faina, cascavalul, laptele si condimentele. Pesmetul se pune pe o farfurie.

Aripioarele se dau prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untl se taie felii subtiri si se pune printre aripioarele de pui. Se baga tava in cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta.

Ies atat de bune, numai asa fac si snitele cu pulpe dezosate, excelente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu rosii si mozzarella