Sunt foarte buneeeeeeeee
La aripioare le-am taiat cioturile si le-am pus la marinat ( sos de soia, ulei, zeama de lamaie). Dupa ce au stat la marinat peste 2 ore (puteti sa le tineti si mai putin de 2 ore, dar cu cat stau mai mult la marinat cu atat mai bine) le-am crestat un pic si le-am pus pe o tigaie grill si le-am facut pe ambele parti. Cand sunt aproape gata le asezam intr-o farfurie si le lasam un pic sa se raceasca, dupa care le dam prin faina, ou si pesmet si iarasi prin ou si pesmet ( am facut pane dublu) ies mai bune asa si se prajesc in ulei incins si mult. Se pun pe servetele sa se scurga de ulei, noi am papat cu cartofii prajiti si usturoi cu maioneza.
1
folositi sos de soia light, daca puneti sos de soia normal este mai gros si necesita sa pui mai mult
2
puteti sa le fierbeti putin si apoi sa le scurgeti si sa le puneti la marinat sau le puteti face cum am facut eu.