Aripioare marinate

de Rahela Velicu in Pui, 17 Iun 2021 | 2568 vizualizari

 

Cui ii mai plac aripioarele? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 100 g maioneza
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare marinate:

Mai intai pregatim aripioarele ( eu le-am taiat si varfurile), le spalam si le dam deoparte.

Maioneza o diluam cu 1 lingura de apa si o punem intr-un bol. Adaugam aripioarele si le amestecam bine sau le ungem pe fiecare cu maioneza. Eu am folosit maioneza cumparata. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam aripioarele.

Presaram sare, piper si ardei boia si dam aripioarele la cuptorul preincalzit pentru 60 de minute, in partea de sus a cuptorului . Din cand in cand le intoarcem sa se rumeneasca frumos. Se pot servi cu diverse garnituri: cu cartofi, legume cu salate sau sosuri sau chiar cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fripturica de pui cu sos aromat