Aripioare la cuptor

de Mitinita in Pui, 20 Aug 2017 | 7932 vizualizari

 

Aripioarele la cuptor sunt extrem de delicioase! Crocante si aromate, nu ma mai satur de ele. Pentru reteta de aripioare la cuptor, puteti folosi un amestec de condimente sau puteti face un mix dupa gustul vostru.

 

INGREDIENTE

  • 500 g aripioare de pui
  • 1-2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi pudra
  • fulgi de ardei iute
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor:

Aripioarele de pui se spala si se lasa la scurs.

Uleiul se amesteca intr-un bol cu condimentele. 

Se adauga aripioarele si se amesteca cu mana.

Se pun aripioarele in tava.

Se da tava la cuptor, la 180 de grade C.

Dupa 30 de minute, se intorc pe partea cealalata.

Se mai lasa inca 15 minute sau pana cand se rumenesc.

Se servesc cu un sos de usturoi sau un sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare 1

22.08.2017, 08:41

cele mai bune

mihaelar63 1

28.08.2017, 14:13

O portie la sotior . te rog

MituEne 1

20.03.2020, 12:04

Extraordinare. Mananci pana nu mai poti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor