suna pretentios? mmm dar e asa de simplu si buuuun....
aripioarele se condimenteaza dupa gust si se pun in punga impreuna cu ceapa si usturoiul ,dupa care dam la cuptor cit sa fiarba.brocolli si morcovul se fierb la baie de aburi apoi se sareaza .eu nu am avut pesmet asa ca l-am facut singura din piine neagra pe care am am rumenit-o la cuptor ,apoi am dat-o pe razatoare am amestecat cu un cub de unt si 2 catei de usturoi pisati si am mai dat la cuptor pt 2-3 minute.scoatem pesmetul de la cuptor si-l lasam sa se raceasca apoi amestecam cu brinza si imbracam buchetelele de brocolli , morcovul si dam la cuptor inca 10 minute cit sa se rumeneasca si asta depinde de fiecare cit de crontz doreste.la fel procedam si cu aripioarele imbracam cu pesmet si dam la cuptor sa se rumeneasca.se serveste cu salata de rosii chery amestecate cu ulei de masline ,lamaie ,patrunjel si putin usturoi.iar ca garnitura poate fi piure sau orez alb.pofta buna!