Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie

de epurasha2bb in Pui, 27 Sep 2010 | 7926 vizualizari

 

le-a facut la fetite azi cu piure si au papat foarte bine

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 cubulet mic de unt
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 lamaie
  • 2 canute de apa /supa strecurata de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie:

se spala bine aripioarele, se pun in tuci cu putij ulei si o canita de apa.Cand aproape a secat apa  se mai adauga si cealalta canuta de apa si cand a secat si aceasta  se mai adauga cubuletul de unt, sarea si cepele si ardeiul tocate marunt.Cand sunt gata se mai adauga zeama de lamaie si patrunjelul verde deasupra.Se servesc cu piure caldut facut din cartofi galbeni cu unt, sare si lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de ceapa cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curry rosu de pui