O reteta relativ simpla dar foarte gustoasa.Va prezint modul meu de a o prepara, sper sa fie pe gustul tuturor :)
Intr-un vas de gatit punem 50 gr.unt si 2-3 picaturi de ulei masline, adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul taiat felii pe lung si morcovul taiat rondele si le calim bine, adaugam si aripioarele pentru cateva minute sa se caleasca si ele putin.Aripioarele au fost in prealabil condimentate cu sare, piper negru si putin oregano.
Dupa ce s-au calit adaugam 1.5 l supa de pui si 2 foi dafin, dupa ce da in clocot adaugam 2 linguri sos de legume, 1 lingura pasta de tomate si dam la fiert.Lasam sa fiarba pana cand aripioarele sunt facute pe jumatate si adaugam mazarea si cimbrul.Lasam in continuare sa fiarba bine pana scade si se formeaza sosul, in ultimele 5 minute adaugam mararul tocat, stingem focul si lasam sa se linisteasca pentru cateva minute inainte de a fi consumata.Condimentam dupa gust si asezonam cu patrunjel verde.
Pofta buna!