Aripioare de pui cu cartofi la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 16 Oct 2014 | 21534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare
  • 3 cartofi mari
  • 30 gr vin alb
  • 3-4 stropi de ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu cartofi la cuptor:

Intr-un castron punem aripioarele spalate, sare, piper, vin si amestecam.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam aripioarele, cartofii taiati mai mari, ceapa si ardeiul taiat feliute. Saram si cartofii si stropim cu putin ulei. Introducem tava in cuptor pentru 1 ora la 200 de grade.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

16.10.2014, 17:18

Iau si eu cartofi

reisnaor_2006 1

16.10.2014, 19:13

va multumesc

Rocsi 1

16.10.2014, 21:12

Bunatate, dar servesc doar cartofi acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare dulci picante