Aripioare de curcan la cuptor

de diaconta in Curcan, 9 Iul 2011 | 4868 vizualizari

 

Nu prea ma incumetam sa folosesc cuptorul pe caldura asta(nu-i asa ca's curajoasa),mai ales ca s-a nimerit la amiaza si mai aveam si de ornat un tort.Macar ca "sacrificiul" s-a rezolvat cu un dus si apoi,a meritat,ca tare bune au fost.

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de curcan(jumatati)
  • mustar
  • sare,piper
  • 100 ml vin alb
  • amestec de boabe de piper
  • 3 linguri ulei
  • foi de dafin
  • boabe de coriandru
  • rozmarin
  • leustean
  • miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de curcan la cuptor:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin leusteanul si mierea de albine.Aripioarele se pun la marinat in amestecul obtinut.Se lasa la frigider pentru o ora.

Intr-un vas ceramic,asezam aripioarele,scoatem foile de dafin,mai adaugam putina supa de legume si leusteanul.Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si punem la cuptor.Lasam sa se patrunda bine carnea,apoi inlaturam folia si adaugam o lingura de miere de albine.Mai lasam pana cand se rumenesc frumos.

Am servit alaturi de piure de cartofi si salata de cruditati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor reteta simpla de friptura