fetitelor mele de place invelisul crocant de la aripioarele de la KFC insa nu le place ca este picant asa ca tot incerc sa reproduc acasa .Dintre variantele inecrcate pana acum , aceasta s-a apropiat cel mai mult de gustul KFC.
Se spala aripioarele , se taie si se inlatura varfurile aripioarelor, se taie apoi din nou aripioara intre cotoias si partea dinspre varf, se pun intr-un castron de palstic cu apa si sare si se dau al rece macar 1 jum.ora.
Apoi am fiert apa cu foi de dafin si sare si am oparit arioaperele vreo 10 minute .Apoi le-am scurs si le-am lasat sa se zvante putin.
Apoi pregatim chipsurile care trebuie sfaramate .Eu am folosit un castron inalt de plastic in care i-am zdrobit ca in foto de mai jos cu un tel de plastic.
Apoi batem ouale in care adaugam ceapa si suturoiul curatete de coji si date pe razatoarea mica.
Aripioarele se scot din saramura, se dau prin faiana amestecata cu condimentele , apoi prin oul batut si amestecat cu ceapa si usturoiul razuite , apoi prin chipsurile zdrobite si iar prin faina.
Se prajesc rapid in ulei mult si incins in care sa pluteasca ca si gogosile.Se servesc calde :)