Mai fratilor, asa mi se facu o pofta de ceva crocant de n-am mai pomenit. Si cum aveam in frigider niste aripioare de pui m-am pus repejor pe treaba. Ce a iesit va las pe voi sa ghiciti :P
1. Spalati aripile si stergeti-le cu un prosop absorbant.
2. Puneti boiaua, piperul, mierea, sosul soia, menta, oregano si sare peste aripioare si amestecati.
3. Dati apoi aripile prin pudra de biscuiti, apoi prin oul batut si in final prin malai si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
4. Introduceti tava in cuptorul preincalzit 30 min la 220 °C si inca 20-30 min la 190 °C.
1
La jumatatea timpului puteti sa le intoarceti si pe cealalta parte.
2
In aceasta varianta am facut ciocanele si pulpe superioare. Au iesit suuuper! Doar ca trebuie sa mariti timpul de coacere ;)