simplu, rapid si sotul papa tot :))
Aripioare se spala, se curata de cotori si se taie-n doua (varfurile se arunca). Pe aripioare punem sare, piper, busuioc si curry... dupa gust. Dam aripioarele la frigider cam 15 minute, pentru a intra mai bine condimentele in carne.
Intre timp, pregatim faina pe o farfurie mare. Oul il batem bine, ca pentru omleta, iar apoi adaugam laptele si batem bine. Dregem ouale cu sare si piper. Tavalim aripioarele prin faina, apoi prin ou si iar prin faina ( batatorind bine pt a absorbi cat mai multa faina)
Intr-un ceaun punem ulei la incins, suficient cat aripioarele sa se scalde in ele. Cand uleiul este foarte bine incins, dam focul la minim si punem aripioarele. Lasam circa 10 minute, si pe o pare si pe alta, si apoi dam focul mai iute. Le lasam pana se face crusta tare, nu pana se rumeneste, circa inca 10-12 minute.
Se scot pe servetele pentru a se scurge de ulei si se servesc calde
Pofta buna!