Aripi de curcan cu legume la punga

de La Ancuta in Curcan, 15 Feb 2011 | 8960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati aripi de curcan
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 mere
  • 4 catei de usturoi
  • 50 g branza telemea
  • cimbru
  • 1 cana apa
  • sare, piper
  • 1 punga pentru cuptor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume la punga:

Se spala carnea si se condimenteaza.

Curatam cartofiii si ii scobim. Umplem cartofii cu un amestec din telemea, 1 ceapa rosie si un cartof mic. Face o pasta din aceste ingrediente (la robot).

Taiem legumele bucatele, iar merele felii pastrand coaja. Ceapa o taiem inele.

Punem carnea in punga magica iar deasupra punem restul ingredientelor.

Asezam punga in tava, presaram cimbru si putina sare si adaugam cana de apa. Inchidem bine punga cu clema din dotare si apoi o perforam in cateva locuri, pe partea superioara.

Dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora si jumatate. Scoatem din cuptor si rupem punga. Mai lasam inca 10 minute in cuptor, ca sa se rumeneasca frumos.

Servim calda cu muraturi.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]