Arici umpluti cu carnati

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 4490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 carnati oltenesti
  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • sare, piper, ulei
  • 100 gr de branza sau parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici umpluti cu carnati:

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg oulele si se amesteca cu cartofii,se face ca o pasta, se asezoneaza cu sare si piper. Carnatii se taie in bucati de 5-6 cm si se prajesc cam 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta.

Se trece la montarea ariciului, carnatul va fi imbracat in amestecul de cartof cu ou si va fi dat la prajit in ulei. Se lasa 10 minute dupa care daca se constata ca sunt facuti se scot pe hartie absorbanta.

Se poate decora cu legume iar pe deasupra se poate rade pe razatoarea mica branza sau parmezan.

Pofta Buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici umpluti cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti din cartofi