Legume de vara la cuptor

de Irina in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 7126 vizualizari

 

Ardei, vinete, rosii, e sezonul lor.

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei
  • 4 vinete
  • 4-5 rosii
  • 2 cepe
  • usturoi
  • parmezan
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume de vara la cuptor:

Am pus toate legumele la copt, inclusiv ceapa si usturoiul. Pe masura ce s-au copt le-am curatat de pielite si samburi, apoi le-am taiat fasii. Rosiile le-am taiat in doua, ceapa rondele si usturoiul l-am strivit cu tot cu foi. Am aranjat legumele intr-o tava in straturi, le-am condimentat, le-am stropit cu putin ulei de masline si pentru un gust mai deosebit am presarat si parmezan. Am pus tava la cuptor pret de vreo 20-30 minute si iata ce a iesit:

TIPS-URI

1

Evident, am adaugat si smantana la servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume de vara la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia pane cu mozzarella