Ardei umpluti in vas roman

de eclerash in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2010 | 15101 vizualizari

 

pentru ca toata lumea face sarmale in vas roman,iar eu nu am varza acra si cea dulce nu-mi place am ajuns la ceea ce vedeti mai jos...

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata
  • ardei gras
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri orez
  • 1 ou
  • marar 2 legaturi
  • boia
  • piper
  • vegeta
  • ulei
  • apa
  • bulion
  • sunca de casa
  • foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in vas roman:

Spalam ardeii si le scoatem cotoarele.

Carnea o framantam bine cca 15 min,adaugam ceapa tocata marunt ce a fost calita,orezul,oul,mararul tocat marunt,condimentele,putin ulei si putina apa si amestecam bine.

Umplem ardei cu aceasta compozitie.

Vasul roman ce a fost pregatit in prealabil,si anume tinut in apa rece 20-30 min.Pe fundul vasului am asezat feliute de sunca de casa,bulion si foi de dafin,iar apoi ardeii peste care am mai ”aruncat” putin bulion si foi de dafin.

Peste compozitia din ardei eu am mai adaugat si cate o bucatica de sorici(luat de la sunca).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (18)

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:07

buuuuuuun

adrianboy 1

18.01.2013, 14:53

Buna ideea cu ardei la vas roman, nu m-as fi gandit.

Cateva intrebari:
- se pune apa in vas, sau doar ardeii umpluti, bulion etc?

- cat timp trebuie lasati la cuptor?

diaconta 1

18.01.2013, 15:04

Adrianboy,probabil a pus si putina apa fiind vorba de ardei cu orez,desi in vasul roman nu-i nevoie de apa pentru alte preparate,deoarece se face aburul acela specific.
Ardeii insa ca si sarmalele au nevoie si de apa pentru a fierbe.
Timpul cat stau la cuptor depinde si de tipul cuptorului dar in vasul roman,mancarea se face relativ repede.
Bun venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu piure de cartofi