Ardei umpluti cu pui si telemea

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 4779 vizualizari

 

Dupa o reteta din "Ioana, secretele bucatariei"

 

INGREDIENTE

  • 9 ardei
  • 400 gr piept de pui tocat
  • 200 gr telemea
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5 catei de usturoi
  • marar
  • 2 rosii
  • delikat, piper, boia
  • 100 ml smantana
  • 2 lingurite sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu pui si telemea:

Se taie capacele cu codita de la 8 ardei si se curata de interior. Eu am taiat putin si din partea de jos sa stea ca lumea in "picioare". Se amesteca pieptul de pui cu telemeaua rasa. Aprox 3/4 din morcov, ceapa si usturoi se dau pe razatoare si se amesteca cu carnea. Se adauga marar tocat si condimente. Se umplu ardeii cu acest amestec, se pun capacelele si se aseaza in tava. Se toaca apoi legumele ramase, plus ardeiul si rosiile, se condimenteaza si se pun in tava pe langa ardeii umpluti. Se presara marar tocat si se toarna 1 sau 2 cani cu apa. Se pun la cuptor si se lasa aprox 1 ora. Se servesc ardeii langa legumele din tava peste care se toarna smantana amestecata cu sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu pui si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, sunca si cascaval