Ardei umpluti cu pui si legume

de dantes in Pui, 2 Apr 2022 | 10957 vizualizari

 

Sunt foarte gustosi

 

INGREDIENTE

  • 3 buc ardei gras
  • 300 gr piept de pui
  • 100 gr orez
  • 1 buc ceapa verde
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 2 buc morcovi
  • 100 gr cascaval
  • 20 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • dupa gust chilli
  • dupa gust curry
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu pui si legume:

Se curata ardeii si se taie in doua, pe lung. Morcovii si cascavalul se dau pe razatoare, ceapa verde se taie marunt. Pieptul de pui se taie cubulete.

Se fierbe orezul si se lasa la scurs.

Se pun la calit in ulei ceapa verde si pieptul de pui taiat cubulete si morcovii rasi si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, chilli si curry.

Cand totul este calit se adauga orezul fiert, se amesteca bine si se mai lasa pe foc 2-3 minute, pentru a se intrepatunde bine toate aromele.

Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ardei, apoi se aseaza intr-o tava, se toarna deasupra smantana pentru gatit si cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C, circa 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de pui