Ardei umpluti cu orez si ciuperci

de ony in Mancaruri de legume, 22 Oct 2010 | 4872 vizualizari

 

Am facut-o si eu pt prima data dar mi-a iesit !!!

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei grasi
  • o ceasca de orez
  • o conserva de ciuperci
  • sare,piper
  • o ceapa
  • cascaval sau mozzarela(2-3 feliute)
  • ulei pt uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu orez si ciuperci:

ardeii se spala,se taie pe jumatate lasand coditza (pt aspect);se curata si se aseaza in tava unsa cu ulei;apoi se fierbe orezul cu ceapa,ciupercile;se sareaza,se pipereaza;knd totul esta gata se umplu jumatatile de ardei cu orezul fiert si se baga la cuptor ;se pune putina apa in tava,se lasa la copt cam 20 de minute(knd ardeiul s-a inmuiat,s-a copt);spre final se scoate tava si pe fiecare ardei se pune cate o feliutza de cascaval sau mozzarela si se mai lasa 5 minute totul la cuptor. Se scot si se servesc calzi ca si garnitura pt fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel verde si prosciutto cotto