Ardei umpluti cu carne

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 15 Noi 2010 | 4568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi potriviti,
  • 600g carne tocata manzat (se poate folosi orice fel de carne) 
  • 1ceapa tocata marunt
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet alb
  • sare, piper
  • o jumatate lingurita menta proaspata (se poate si uscata)
  • Sos:
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare si piper
  • apa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii spalati si curatati.

Se aseaza intr-o cratita in care se pune putin ulei de masline si se prajesc putin pana capata o culoare aramie.

Se face sosul din pasta de tomate amestecat cu faina, sare, piper si se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa la foc circa 1 ora si jumate. La sfarsit se mai presara putina menta proaspata. Se servesc cu smantana sau iaurt. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din varza dulce