Ardei umpluti

de Miha in Pui, 15 Mai 2009 | 10611 vizualizari

 

Nu-i asa ca vi s-a facut dor de o portie delicioasa de ardei umpluti? :D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • verdeata
  • sare,piper si cimbru
  • 6 ardei
  • 1 rosie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.

Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru.

Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem ardeii.Le punem capace din felii de rosie.

Se aseaza intr-o cratita ,fie culcati fie cu gura in sus.Adaugam o cana de apa si restul de suc de rosii amestecat cu putin cimbru si sare.

Acoperim si dam la cuptor pentru 40 de minute.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Miha 1

16.05.2009, 21:59

Jamie,asa-i ca nu stii a face ardei umpluti?

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Ala,de-acu daca or sa apara si ardei de-ai nostri,adica mai ieftini ii voi face si eu destul de des.Ne plac mult si nu e asa multa munca,cum e la sarmale.

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Luminita,nu mai am,dar mai facem daca se anunta oaspeti la masa...

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos tiganesc