1.Curatam si tocam toate legumele si le punem la inabusit,intr-o tigaie cu putin ulei si sare.Dupa ce s-au inmuiat putin legumele,adaugam orezul apoi sosul de rosii.Mai lasam 5 minute pe foc.Lasam sa raceasca.
2.Spalam ardeii,facem cate un capacel,curatam de samburi si ii punem deoparte.
3.Intr-un bol punem carnea,compozitia pregatita mai devreme,sare,piper,marar,patrunnjel spalat si tocat si mestecam.
4.Umplem ardeii,ii punem intr-o tava sau intr-o oala,in care am pus crengute de cimbru,adaugam un pahar de apa,putina sare si putin ulei si dam la cuptor pentru doua ore,la 180°.Acoperim cu folie de aluminiu.
Serviti calde cu smantana si ardei iute.Pofta buna!!!!
1
Puteti sa fierbeti ardeii si la aragaz,la foc mic.