Ardei iuti umpluti cu ton

de Lau in Peste, 13 Ian 2020 | 3068 vizualizari

 

„Bunatati pentru Craciun”

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g ardei iuti
  • 200 g ton
  • 2 linguri maioneza
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 200 ml otet
  • 1 l apa
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti umpluti cu ton:

Intr-o oala punem apa cu otet, sare, boabe de piper si foaia de dafin la fiert.

Intre timp taiem capacelele de la ardei si curatam de cotor si seminte.

Din moment ce fierbe apa, adaugam ardeii si lasam sa fiarba 5 min.

Ii scoatem in apa rece (punem si cateva cubulete de gheata), ii lasam sa se scurga foarte bine de apa.

Intre timp amestecam maioneza (eu am facut in casa), tonul scurs de ulei, ceapa tocata marunt si condimente dupa gust (ar fi bine sa dam ceapa prin razatoare), amestecam bine si lasam 5 min.

Cu ajutorul unei lingurite incarcam ardeii si ii asezam in tava, ii dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton si spanac