Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

de Bucataras Medi in Conserve, 28 Noi 2013 | 13278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 bucati ardei iuti rotunzi
  • 2 linguri cu smanata
  • 100 g branza cremoasa(philadelphia)
  • 6 linguri cu branza de oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri brandy
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati:

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile.
Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o amestecam cu smantana,branza Philadelphia ,usturoiul dat prin presa,rosmarinul  si brandy.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .
Amestecam bine pentru o buna omogenizare.
Umplem fiecare ardei cu aceasta mixtura iar deasupra mai putem presara putin rosmarin.Asezam ardeii astfel umpluti in borcane .

Incalzim usor uleiul de masline(sincera sa fiu nu am masurat ce cantitate am pus) si il turnam in borcane peste ardei.
Capacim.
Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

28.11.2013, 15:20

am doua probleme ))))
1) capacim
pe cine?)

http://dexonline.ro/definitie/c%C4%83p%C4%83ci/paradigma

2) Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.
ce? borcanele?)

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Medi ...da!!! extra spicy!

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Gabitzu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă