Ardei iuti la borcan

de Kori in Muraturi, 24 Oct 2011 | 12154 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

24.10.2011, 12:41

ce culori frumoase au

Kori 1

24.10.2011, 12:58

daaa, si mie imi plac culorile ardeilor iuti, de data asta am luat in toate culorile, ca toate imi faceau cu ochiu

Ligia Bxl 1

24.10.2011, 13:06

mi sa facut apa in gura

LUK 1

24.10.2011, 13:18

frumosi

Kori 1

24.10.2011, 13:25

ligia, inseamna ca esti de-a "noastra" iti plac pikanteriile

Lau 1

24.10.2011, 13:25

buni

Kori 1

24.10.2011, 13:25

luk

Kori 1

24.10.2011, 13:26

sufletista , mersi

diaconta 1

24.10.2011, 13:56

si eu am fost tentata sa pun ardei iuti din astia,de dragul culorilor din borcan
noua ne plac mai mult cei semi iuti

SENO 1

24.10.2011, 14:01

arata tare bine ardeii tai

jolygina 1

24.10.2011, 14:06

Kori 1

24.10.2011, 14:56

multumesc dia asa-i , au niste culori care atrag, dar sunt iuti foc.numai ca ai mei sunt pro iute foc, la toate nu doar la mancare

Kori 1

24.10.2011, 14:56

multumesc seno si gina

MotanLaOale 1

24.10.2011, 15:26

Kori 1

25.10.2011, 21:43

Motan multumesc si La multi ani iar, azi de cate ori te vad iti spun)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de varza pentru iarna (reteta Motan)