Ardei iuti dulci acrisori

de Laly in Conserve, 9 Sep 2011 | 10694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic picant fix Dulce-acrisor de la Dr Oetker
  • 1,750 ml apa
  • 300 ml otet 9%
  • 150 gr zahar
  • ardei iuti

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti dulci acrisori:

Se spala ardeii si se pun la scurs.Borcanele le spalam si le punem la uscat in cuptorul preincalzit intr-o tava,cu usa intredeschisa.Preparam solutia conform indicatiilor de pe plic.Dupa ce fierbe 5 minute,mai putem adauga zahar sau otet dupa gust.

Turnam compozitia fierbinte in borcane (vom pune un cutit de inox su borcane,pentru a nu crapa),apoi le sigilam bine.Dupa racire se depoziteaza borcanele in camara.Sunt deliciosi.

 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti dulci acrisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la borcan