Ardei iuti bulgaresti in otet

de babi5 in Conserve, 4 Aug 2014 | 6397 vizualizari

 

Ne place tare mult Iarna linga o ciorbita si nu numai , ii pun la borcan de ani de zile si sunt super buni.Vii recomand si voua cu mare drag

 

INGREDIENTE

  • ardei cca 1,5 kg
  • 1,6 l otet
  • 2 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti bulgaresti in otet:

Ardeii i-am spalat, borcanele le-am spalat si sterilizat pentru 10 minute in cuptor. Apoi am asezat ardeii. Otetul l-am amestecat cu 2 linguri de sare si am turnat peste ardei. Am sigilat borcanele si gata pentru camara.

TIPS-URI

1

Nu trebuie conservant

2

Otet puneti dupa cate borcane folositi, eu la 4 borcane de 850 ml si unul de 1 l am folosit 1,6 l otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti bulgaresti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

babi5 1

13.08.2014, 18:17

Puscha,Panacris va pup si va multumesc

babi5 1

13.08.2014, 18:18

_Andreea_ :multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline