Ardei copt umplut cu cascaval

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2010 | 6218 vizualizari

 

Stiu reteta asta de foarte mult timp din ,,Practic in bucatarie,. dar uitasem de ea..... Am vazut ca au pregatit-o si Epurasha si Julie.....si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare capia
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu cascaval:

Se coace ardeiul, apoi se curata de coaja si  i se taie cotorul . Trebuie sa ramana ca un buzunaras care se umple cu cascavalul taiat felii.

Se bate oul cu putina sare si faina. Ardeiul umplut se da mai intai prin faina, apoi prin oul batut cu faina si se pune la prajit in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin pesmet inainte de prajire.

2

Se poate servi cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar