Ardei copt umplut cu cascaval

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2010 | 6003 vizualizari

 

Stiu reteta asta de foarte mult timp din ,,Practic in bucatarie,. dar uitasem de ea..... Am vazut ca au pregatit-o si Epurasha si Julie.....si am incercat-o si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare capia
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu cascaval:

Se coace ardeiul, apoi se curata de coaja si  i se taie cotorul . Trebuie sa ramana ca un buzunaras care se umple cu cascavalul taiat felii.

Se bate oul cu putina sare si faina. Ardeiul umplut se da mai intai prin faina, apoi prin oul batut cu faina si se pune la prajit in ulei incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin pesmet inainte de prajire.

2

Se poate servi cu smantana deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu sunca de Praga si cascaval