Apertiv cu 3 feluri de branza

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2014 | 4488 vizualizari

 

Am gasit aranjamentul asta intr-o revista franzuzeasca. Cica food design e la mare moda! Exista si o catedra la facultatea de design . Pai, sa ne conformam....

 

INGREDIENTE

  • 200 g de cascaval cu wasabi ( verde)
  • 200 g de branza de capra ( alba)
  • 200 g de Emmentaler
  • 2-3 lingurite de mustar de pieersici, din comert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apertiv cu 3 feluri de branza:

Taiem branza in diferite forme geometrice si o plasam pe platou. punem in jur 2-3 lingurite de mustar de piersici, care de fapt e o dulceata un pic iute si aromata de piersici care merge foarte bine cu branza. 

Servim ori ca aperitiv, dar cel mai bine dupa masa, cu un cognac mai vechi....

Daca ti-a placut reteta noastra "Apertiv cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

danakarin 1

16.01.2014, 08:34

Laura, cascavalul verde e cu Wasabi care e un gen de heran Japonez. Deci cascavalul e un pic iute si foarte aromat!

Ina 1

19.01.2014, 08:29

robert_b 1

15.07.2014, 21:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu salam