Aperitiv carnati in foietaj surpriza

de marianbobosea in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2019 | 6966 vizualizari

 

Cand ti se anunta musafiri si timpul ti-e limitat, te repezi la ce ai in frigider. Asa au rezultat carnatii in foietaj care au fost deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. carnati cabanos
  • 1 pachet aluat patiserie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnati in foietaj surpriza:

Carnatii se taie in bucati potrivite (dupa gustul fiecaruia).

Aluatul se lasa la decongelat.

Cand aluatul este decongelat, se despacheteaza,se mai intinde cu sucitorul, ca sa nu iasa prea gros.

Odata intins aluatul, il tai in dreptunghiuri de marimea bucatilor de cabanos.

Pe fiecare dreptunghi asezam cate o bucatade cabanos si rulam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam frumos rulourile pe tava, lasand loc intre ele.

Dam tava la cuptorul incins la 170 grade C, pana rulourile se auresc frumos.

Se servesc calde, dar sunt foarte bune si reci.

Mi-au ramas cateva bucati de de aluat si am facut si cu branza.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si carnati afumati, dar sa fie subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati in foietaj surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

marianbobosea 1

11.05.2019, 16:18

Va spun ca au fost chiar bune. Si-a avut si bere la ele))

Ina 1

11.05.2019, 22:05

foarte bune! Felicitari, dl. Boby!

Anett 1

09.12.2021, 00:58

Super reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval