Aperitiv carnati in foietaj surpriza

de marianbobosea in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2019 | 7153 vizualizari

 

Cand ti se anunta musafiri si timpul ti-e limitat, te repezi la ce ai in frigider. Asa au rezultat carnatii in foietaj care au fost deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. carnati cabanos
  • 1 pachet aluat patiserie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnati in foietaj surpriza:

Carnatii se taie in bucati potrivite (dupa gustul fiecaruia).

Aluatul se lasa la decongelat.

Cand aluatul este decongelat, se despacheteaza,se mai intinde cu sucitorul, ca sa nu iasa prea gros.

Odata intins aluatul, il tai in dreptunghiuri de marimea bucatilor de cabanos.

Pe fiecare dreptunghi asezam cate o bucatade cabanos si rulam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam frumos rulourile pe tava, lasand loc intre ele.

Dam tava la cuptorul incins la 170 grade C, pana rulourile se auresc frumos.

Se servesc calde, dar sunt foarte bune si reci.

Mi-au ramas cateva bucati de de aluat si am facut si cu branza.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si carnati afumati, dar sa fie subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati in foietaj surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen