Aperitiv carnati in foietaj surpriza

de marianbobosea in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2019 | 6514 vizualizari

 

Cand ti se anunta musafiri si timpul ti-e limitat, te repezi la ce ai in frigider. Asa au rezultat carnatii in foietaj care au fost deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. carnati cabanos
  • 1 pachet aluat patiserie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnati in foietaj surpriza:

Carnatii se taie in bucati potrivite (dupa gustul fiecaruia).

Aluatul se lasa la decongelat.

Cand aluatul este decongelat, se despacheteaza,se mai intinde cu sucitorul, ca sa nu iasa prea gros.

Odata intins aluatul, il tai in dreptunghiuri de marimea bucatilor de cabanos.

Pe fiecare dreptunghi asezam cate o bucatade cabanos si rulam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam frumos rulourile pe tava, lasand loc intre ele.

Dam tava la cuptorul incins la 170 grade C, pana rulourile se auresc frumos.

Se servesc calde, dar sunt foarte bune si reci.

Mi-au ramas cateva bucati de de aluat si am facut si cu branza.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si carnati afumati, dar sa fie subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati in foietaj surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

marianbobosea 1

11.05.2019, 16:18

Va spun ca au fost chiar bune. Si-a avut si bere la ele))

Ina 1

11.05.2019, 22:05

foarte bune! Felicitari, dl. Boby!

Anett 1

09.12.2021, 00:58

Super reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci