Cand ti se anunta musafiri si timpul ti-e limitat, te repezi la ce ai in frigider. Asa au rezultat carnatii in foietaj care au fost deliciosi!
Carnatii se taie in bucati potrivite (dupa gustul fiecaruia).
Aluatul se lasa la decongelat.
Cand aluatul este decongelat, se despacheteaza,se mai intinde cu sucitorul, ca sa nu iasa prea gros.
Odata intins aluatul, il tai in dreptunghiuri de marimea bucatilor de cabanos.
Pe fiecare dreptunghi asezam cate o bucatade cabanos si rulam.
Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam frumos rulourile pe tava, lasand loc intre ele.
Dam tava la cuptorul incins la 170 grade C, pana rulourile se auresc frumos.
Se servesc calde, dar sunt foarte bune si reci.
Mi-au ramas cateva bucati de de aluat si am facut si cu branza.
1
Se pot folosi si carnati afumati, dar sa fie subtiri.