Apertiv ciuperci umplute

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 25996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • marar sau patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • cascaval
  • ulei
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apertiv ciuperci umplute:

Se spala ciupercile si se scot coditele. Se toaca ceapa, usturoiul, mararul, coditele de la ciuperci si se inabusesc in putina apa si putin ulei.

Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se rade cascaval peste ele si se baga la cuptor cca 50 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Apertiv ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi gratinati cu oua, carnati si cascaval