Aperitive in foietaj

de FLORYAVRAM in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 9623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete foietaj,
  • 200 g branza,
  • 50g smantana,
  • 2 oua,
  • 2 carnaciori,
  • 50g masline,
  • patrunjel tocat,
  • 2 lnguri suc de rosii,
  • cateva cubulete de mozarella,
  • origano,
  • seminte de susan si mac,
  • sare.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:


Mod de preparare:

Din primul pachet de foietaj am facut cosuletele,asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care le-am pus in 2 forme de muffin(de fapt mini muffin).Pentru a le umple am amestecat branza cu smantana,un ou batut,patrunjel tocat si un praf de sare.Din aceasta copozitie am pus cam o lingurita si jumatate in ficare cosulet iar pe deasupra am pus carnaciori taiati subtire si in a doua rondele de masline(puteti alege ingrediente diverse in functie de gusturile fiecaruia).Cel de-al doilea pachet l-am impartit in jumtate din care o parte am taiat-o fasii pe care le-am uns cu ou si presarat cu semine de mac si susan.Cealalta am taiat-o ptratele,le-am uns cu suc de rosii,am presarat origano si in mijloc am pus cate un cubulet de mozarella.Coacem in cuptorul incalzit inainte cam 15-20 min la 180'C.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şvaiţer cu struguri şi migdale