Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste

de naomy in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 7365 vizualizari

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:07

nu am mancat pana acuma pate de peste dar ma tenteaza sa gust...................

Ina 1

27.07.2011, 21:09

si eu cred ca-i bun

Bunica 1

27.07.2011, 21:18

Interesant ! N-am mancat pate de peste , dar cred ca merita sa incerc

alinutzika 1

27.07.2011, 21:23

foarte dragut

Rocsi 1

27.07.2011, 21:31

MotanLaOale 1

28.07.2011, 08:01

bun bun pateul de peste ......interesant cu oua

naomy 1

28.07.2011, 14:16

va multumesc dragi prieteni.. ,intradevar este foarte bun pateul de peste , mai ales pt copii care nu le place pestele ,eu i-am dat piticului meu de cand avea un an si acum mananca orice tip de peste.

Lau 1

28.07.2011, 15:21

MIUTA 1

28.07.2011, 16:34

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:10

buneee

adry88 1

09.08.2011, 12:27

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte