Variantele mele de aperitive, de la doua dintre petrecerile recente din familie:)
Platou cu rosii umplute cu crema de branza:
Am taiat rosiile cu un dispozitiv din plastic (am un set cica pt party cu tot felul de nebunii care taie si orneaza) pe unele si le-am garnisit fie cu icre, fie cu masline, pe altele cu crema de branza. Le-am asezat pe platouri mari.
Mini 'frigarui' cu sunca si cascaval:
Cu formele de taiat (trefle si inimioare) am decupat cascaval si sunca, le-am pus alternativ pe o scobitoare si in capat am asezat cate o maslina. Daca nu aveti forme merg taiate oricum va poarta imaginatia.
Barcute de ardei cu icre:
Ardeiul se taie in 4 pe lungime, se scot semintele si se umplu 'barcutele' cu icre.
Oua umplute; Salata boeuf; Salata de icre; Salata de conopida
1
Nu prea stiu sa va spun in grame cate am avut din fiecare, insa fiecare gospodina cam stie cat sa pregateasca in functie de nr. de persoane:)