Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50 x 30 cm, peste care întinzi carnea tocată ce a fost amestecată cu ceapa tăiată mărunt, cașcavalul tăiat cubulețe, albușul bătut, sare, piper, cimbru si pasta de roșii. Formezi o ruladă pe care o tai în 10 bucăți de aproximativ 5 cm.
Tapetezi o forma rotundă de tort, cu hârtie de copt si pui bucățile de ruladă cu partea secționată în sus, apoi le ungi cu gălbenuș frecat cu o lingură de lapte. Introduci tava in cuptorul preîncălzit, pentru circa 50 de minute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult