Aperitiv tarta cu rosii si branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2021 | 2811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 aluat foietaj
  • 3-4 rosii
  • 50 gr branza de vaca
  • 1-2 fire de ceapa verde/ 1 ceapa
  • un praf de sare
  • 1-2 crengute de marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu rosii si branza:

Mai intai pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Punem aluatul foietaj si cu ajutorul unui cutit marcam marginile acestuia lasand cam 1 cm distanta ( avem grija doar sa crestam aluatul, nu sa-l taiem). Partea din interior o intepam cu furculita din loc in loc pentru a evita cresterea acesteia la cuptor.

Adaugam felii de rosii, ceapa taiata si branza sfaramitata din loc in loc. Adaugam si marar tocat marunt si dam tarta la cuptor pentru 25-30 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute”haioase si gustoase”