Budinca de dovlecei cu cascaval

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2016 | 6136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov potrivit
  • 200 g cascaval
  • sare,boia
  • rosii cherry
  • putin pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu cascaval:

Curatim dovleceii si morcovul si ii dam pe razatoare. Dovleceii pe razatoarea mare, morcovul pe razatoarea mica. Cascavalul il dam pe razatoarea mica.

Batem ouale su sare si boia dulce, adaugam dovleceii, morcovul si cascavalul ras. Ungem cu unt un vas termorezistent si presaram putin pesmet, apoi punem compozitia de dovlecei. Din loc in loc asezam rosii cherry si presaram pe deasupra putin pesmet apoi cascaval ras.

Introducem vasul in cuptorul incins pana se rumeneste usor.

Este foarte buna si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

26.09.2016, 09:18

hmmm ce bine ti-a iesit , gustoasa

diaconta 1

27.09.2016, 16:06

Foarte buna cred ca a fost

Dulciuri cu Georgiana 1

28.09.2016, 10:00

Multumesc ! A fost foarte buna! Imi place dovlecelul mult !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornuri cu branza si susan