Aperitiv tarta cu legume si branzeturi

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2019 | 2921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 100 g bucatele subtiri sunca
  • 50 g telemea
  • 100 g gouda
  • 2 castraveti murati
  • masline taiate rondele
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu legume si branzeturi:

Intr-un bol mai mare se pun ouale si se bat.
Se adauga sunca.
Branzeturile se rad si se adauga.
Castravetii se taie in bucatele mici si se adauga.
Se adauga maslinele, sare si piper dupa gust.
Se adauga faina treptat pana se incorporeaza.
Se pune compozitia in tava tapetata -tava de cozonac am folosit eu.
Se da la cuptor pentru 30 de minute sau pana cand se incheaga bine si se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu legume si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Tabita _ 1

05.03.2019, 11:44

Rocsi eu nu fac asa des, dar imi plac.

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:09

Buuuna !!!!

Tabita _ 1

07.03.2019, 01:14

Multumesc Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti