Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2018 | 3103 vizualizari

 

 "Provocarea GastroArt"
Iata o reteta simpla si rapida - top chrono in mai putin de 15 minut .
O reteta improvizata cu produsele avute la dispozitie.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/oua-cu-carnat-chorizo-ricotta-si-sos-de.html

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei
  • 4 felii fine de carnat chorizo
  • 5-6 masline negre
  • 30 g de ricotta sarata (puteti pune telemea sarata)
  • 1 varf de paprika afumata
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii:

Curatati si tocati marunt ceapa salota.

Intr-o tigaie mica sotati in uleiul cald ceapa si feliile de chorizo.

Adaugati rosia taiata bucatele, maslinele si caliti impreuna timp de 5 minute.

Puneti sare si piper.

Spargeti ouale deasupra, decorati cu branza taiata felii fine si cu paprika afumata.

Puneti tigaia la cuptorul inalzit la 180°C pozitie grill timp de 5-8 minute.

Cand albusul este legat scoateti si serviti imediat.

Serviti cu castraveti murati si paine proaspata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:45

Fix pe gustul meu!

Rocsi 1

08.09.2018, 20:11

Un super preparat ai facut aici!

abetina 1

11.09.2018, 20:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifle umplute, la cuptor