Aperitiv stelute, inimioare din foietaj

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2018 | 3540 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, delicios, rapid, perfect pentru petrecerile copiilor.
Ies cam 2 tavi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat foietaj
  • 200 g carnati subtiri afumati
  • masline feliate negre si verzi
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou
  • susan
  • forme de fursecuri
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv stelute, inimioare din foietaj:

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam stelute, inimioare, etc.,cu ajutorul formelor pentru fursecuri/biscuiti. La jumatate din forme, le decupam mijlocul cu o forma rotunda.

Asezam formele aperitiv intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut. Lipim peste ele formele decupate. In mijlocul formelor asezam feliute de carnat, cascaval ras si felii de masline. Ungem formele pe margine cu ou si presaram seminte de susan.

Le dam la cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Trebuie sa avem grija sa decupam forme la fel in numar egal.

2

Eu am decupat mijlocul cu un capacel de la sticlutele de esenta. :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv stelute, inimioare din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon